tirsdag den 5. maj 2009

Det er det eneste, jeg beder om!

Jeg trænger til en ny taske (lad os nu ikke hænge os i ordet "trænger"). Og jeg vil virkelig, virkelig, virkelig gerne have en Mulberry Bayswater. Bare helt almindelig og oak-farvet. Den er så perfekt og klassisk og britisk. Please...
Billede: Mulberry.com

11 kommentarer:

  1. Jeg er også bare helt forelsket i Bayswater'en.
    Jeg vil bare have den i sort, med sølv hardware.. Som ikke findes.. Suk..

    SvarSlet
  2. Åhhhh den har også været en del af mine våde drømme længe - og præcis den farve!

    mvh Jeanett
    http://jeanettd.blogspot.com

    SvarSlet
  3. Et lille tip: den 28 maj holder modemagasinet In og Mulberry shoppingaften med 20% på det hele. Jeg skal også have en bare i sort og med prisfald og ekstra 20% så er det jo lidt sjovere. :)

    SvarSlet
  4. Et lille tip: den 28. maj holder modemagasinet In og Mulberry shoppeaften med 20% på alt. Så med prisfald og ekstra procenter er det hele jo lidt sjovere. Jeg skal nemlig også have mig en dog i sort.

    SvarSlet
  5. The Princess Wishlist: Er det i København, det foregår, eller hvordan? Det lyder jo helt fantastisk og tillokkende, men jeg bor desværre i Århus...

    SvarSlet
  6. Update: Jeg kan se, at det både foregår i Århus og København. Ååh, sikke et dilemma, det er jo alligevel mange penge... Men tak for tippet!

    SvarSlet
  7. Hov havde ikke lige set at du havde svaret, ja det er også i Århus :) Men man får sjældent så meget rabat på en hel ny og klassisk taske.

    SvarSlet
  8. Fortryder sådan, at jeg solget min sorte... PIV! Den er SÅ lækker!

    C

    SvarSlet
  9. The Princess Wishlist: Nej, jeg går også og overvejer det kraftigt. Hvis det skal være, skal det næsten være nu, når jeg kan få sådan et godt tilbud. Men jeg er stadig lidt i tvivl, om det skal være...

    Charlotte D: Det ville jeg også fortryde - selvom jeg helst vil have en brun ;)

    SvarSlet
  10. I KNOW! En skønne dag! Hver morgen når jeg cykler til arbejde, ser jeg den samme dame med sin Bayswater hængende på sit cykelstyre... Jeg kaster lange blik efter hende hver dag!

    SvarSlet
  11. Indtryk/Udtryk: Ja, jeg har nok også lidt sådan et drømmebillede af, at jeg kunne blive "pige med Bayswater". Sådan på en næsten mytologisk dragende måde... Sad, but true :)

    SvarSlet