tirsdag den 16. juni 2009

3 grunde til at jeg elsker blogge

1: Jeg har haft ret ondt i maven over, at jeg endelig har fundet et sted at bo og nu faktisk er nødt til at flytte. Well, alt er jo relativt, men når man nu er begyndt at betale husleje, virker det lidt fjollet ikke at flytte ind, ikke? Heldigvis fandt jeg dette indlæg af Lotte fra Afashiontale, som netop har købt - KØBT - en lejlighed. Come on, Anne, det er jo bare et lillebitte værelse, og dine forældre bor et kvarters cykeltur væk...
2: Jeg har haft endnu mere ondt i maven over at skulle tage kørekort - men har alligevel besluttet mig for, at det er nødt til at være nu. For helt ærligt, så vil jeg jo gerne. Thank God, seje Emma er igennem det samme. (Og hun bestod ikke køreprøven første gang, så det dør man vel ikke af). Jeg er allerede et stykke inde i teoriundervisningen, og jeg synes faktisk, det er sjovt. Hvilket ingen af mine venner forstår, det er åbenbart ikke meningen?
3: Garance Doré, The Sartorialist og Jak & Jil på min nye MacBook!! Jeg elsker, elsker, elsker den! Og jeg elsker førnævnte blogge. Tilsammen udgør de og computeren et uovervindeligt hold. Fantastisk. 

5 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Held og lykke:) Og et vinderhold med fashionblogs på din nye Macbook hjælper da på en hel del, skal jeg være enig i!

    SvarSlet
  3. Uh ja, det er nogle fede blogs...

    /Jeanett
    http://jeanettd.blogspot.com

    SvarSlet
  4. Tina: Godt at høre! Interessen er ikke blevet mindre af at komme ud at køre rigtigt :)
    Indtryk/Udtryk: Tak skal du have!

    SvarSlet
  5. Miss Jeanett: Det er det nemlig!

    SvarSlet